LYTTEPOSTEN 1980

Første bind i en ny krimiserie, der tager dig med tilbage til 80’erne

og ind i de bornholmske skygger. Her er snaps til frokost, skulderpuder

og blå mascara, spioner og amerikanske agenter. Og mord.Bornholm 1980:

Efterforsker Susanne Hedegaard bliver sat på sit livs sværeste sag: Chefen for Forsvarets lyttepost på Dueodde dør under mystiske omstændigheder. Men mordet er så hemmeligt, at efterforskningen mørklægges, og Susanne føler, at hun må famle sig frem i blinde.

Susanne udgør halvdelen af PET’s beskedne bornholmske afdeling. Privat står hun midt i en grim skilsmisse og kaos i familien. Mordefterforskningen peger først mod russerne, da lyttepostens opgave er at overvåge østblokken. Men snart viser det sig, at den vellidte chef også havde fjender tættere på.

Susanne får hjælp fra en uventet kant. Nemlig af den unge skrivebordsspion Martin Osmanov, der arbejder på lytteposten, hvor han næsten på samlebånd aflytter og oversætter russiske beskeder.

Sammen forsøger Susanne og Martin at komme til bunds i det morads af hemmeligheder, der omgiver både lytteposten og stedets afdøde chef.

Første bind i en medrivende og anderledes whodunit-krimiserie, der foregår på Bornholm i 1980'erne En krimi til dig, der elsker stærke karakterer, gåder og kringlede plot.

Om forfatterne:

PERNILLE BOELSKOV er forfatter til tre andre bornholmerkrimier, og i researchen til sine bøger har hun fået hjælp af den tidligere politimand og PET-efterforsker MORTEN BRANDBORG. De bor begge på Bornholm. Nu dykker de to sammen ned i en tid, hvor Bornholm lå lige midt mellem Øst og Vest, og hvor hemmeligheder kunne få dig slået ihjel.Køb LYTTEPOSTEN 1980 her

Køb din bog direkte hos forfatteren og få den signeret.