Bornholmerdybet – som e-bog

(3 kundeanmeldelser)

En mistænkelig ulykke. Et dødbringende hav.

OBS: E-bog. Bornholmerdybet er anden krimi i serien om præsten Agnethe Bohn og politimanden Lars Bohn Hansen.

Bornholmerdybet - af Pernille Boelskov

Agnethe Bohn er præstevikar i Rønne. På en skæbnesvanger sejltur hjem til Bornholm finder hun en kvinde død på trappen til færgens vogndæk. Ved første øjekast ligner det en ulykke. Men der er noget, der ikke stemmer.

Den døde kvinde har arbejdet som havbiolog på et omstridt tunnelprojekt mellem Bornholm og Sverige, og snart opdager Agnethe Bohn og hendes fætter, politimanden Lars Bohn Hansen, at kvinden har fundet noget, ingen skulle kende til. Noget, som nogen vil gøre alt for at skjule.

Bornholmerdybet er andet selvstændige bind i Pernille Boelskovs serie af bornholmerkrimier.

OBS: Denne udgave er e-bogen.


Levering:

 • Du modtager Bornholmerdybet umiddelbart efter din betaling.
 • E-bogen leveres i EPUB-format.
 • Ønsker du et andet format, så skriv til [email protected], så finder vi ud af det.

kr. 49,00 inkl. moms

3 anmeldelser af Bornholmerdybet – som e-bog

 1. Majken Nordskjold

  For mig, der har Bornholmske aner, er født i Rønne og døbt i Agnethes kirke, men opvokset “ovre”, er dine bøger simpelthen det bedste wellness for mig at læse. Nu har jeg i løbet af kort tid læst både Granitgraven og Bornholmerdybet. De er fantastisk skrevet og fyldt med god research, stort indblik i den lokale historie, kulturen og sproget. Tusind tak Pernille ?.

 2. Cendie Dyekjær-Themsen

  Jeg startede ud med Granitgraven og blev så bidt af stilen at jeg fortsatte direkte over til Bornholmerdybet! Den er omend endnu bedre end Granitgraven! Som kvartalsbornholmer kan jeg jo virkelig se alle stederne for mig og genkende især Kure navnet! Det er virkelig underholdende og levendegør historien endnu mere. Pernille Boelskov er strøget lige ind på favoritlisten og jeg tvivler ikke med at udnævne hende til Klippeøens ukronede krimidronning ? Bøgerne gør sig osse fantastisk som lydbøger – oplæst af Ghita Lehrmann og Morten Rønnelund. 2 vældig erfarne oplæsere der formidler stemning og historie til UG.
  Dette sæt bliver min nye yndlingsgave til krimielskende venner! Jeg GLÆDER mig til den næste bog

 3. Bogfidusen

  Bornholmerdybet Julie Krogh Kjærgaard er havbiolog. På Bornholm er der en gruppe videnskabsmænd der forsker i om man kunne lave en tunnel fra Bornholm til Sverige.

  I processen skal de bruge hjælp af Julie. Hun skal på havet og lave en del beregninger og tage prøver og deslige. På vej til et vigtigt møde med netop ”tunnelgruppen” bliver Julie opsøgt af en mand på Bornholmerfærgen. Han sidder sig overfor hende i cafeteriet og det hele ser meget uskyldigt ud.

  Julie falder lidt senere ned af trappen der fører ned til bildækket og falder meget uheldigt. En af øens præster Agnethe Bohn, forsøger at genoplive den unge kvinde men forgæves. Hun er erklæret død inden de bærer hende ud af færgen.

  Præstens fætter Lars Bohn Hansen, bliver efterforskningsleder på sagen om den døde havbiolog. Han er ikke synderligt tilfreds med at Agnethe allerede er involveret i sagen. Umiddelbart ved de første undersøgelser ligner dødsfaldet et hændelig uheld. Men da de senere gennemser overvågningsfilmene fra færgen vender billedet. Især da de får øje på en fremmed arm på optagelserne af faldet. Men hvem kan have glæde af kvindens død?

  Agnethe og Lars har ikke helt fundet hinanden efter den sidste mordsag de var sammen om at opklare (Granitgraven) og tingene bliver ikke bedre af at Lars´s mor absolut ikke bryder sig om Agnethe. Da Lars` kone bliver alvorlig syg spidser tingene til, nu må der samarbejde til hvis opklaringsarbejde, børn og hospitalsbesøg skal koordineres og det hele skal nås.

  I denne roman har Pernille Boelskov skrevet en rigtig god krimi. Hun har formået at tage et tema op der betyder meget for Bornholms indbyggere og illustrere det så spændende at det næsten ikke er til at ligge bogen fra sig.

  I Bornholmerdybet kommer man virkelig med til solskinsøen. Der er flotte naturbeskrivelser så levende at man ønskede at man var der.

  Ved siden af beskriver forfatteren en mand i dyb krise. Selve forløbet er meget troværdigt og holder 100 %.

  Så har man aldrig været på Bornholm, så kan man komme det i denne bog, og hvis man har er det jo et kærligt gensyn. Kan kun give 5 stjerner herfra og glæder mig til den næste.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *