Barsel: Jeg venter min første (krimi-)baby

I morgen går jeg på barsel.

Jeg venter nemlig min første krimibaby i kød og blod.

 

Det betyder desværre, at jeg for en stund må parkere Agnethe, Lars og krimiskriveriet. Og det er lidt ærgerligt, for jeg er jo næææææsten i mål med første udkast til bog 3 i serien. (Det kan du evt. læse mere om her.)

Til gengæld står den nu på efterårshygge med den kæmpe stak af krimier, jeg ikke har nået at få læst.

Først på læseplanen står Midtvand af Arne Dahl. Og så kommer der jo også snart nyt af Jesper Stein og en masse andre. Og … så er der muligvis også en polsk historiebog eller to, der skal læses som research. Men mon ikke baby når at melde sin ankomst, inden jeg når til den?

Vi ses på den anden side af ammehjerne, bleer og barnevognskørsel. ?

 

Vi bruger cookies for at holde styr på, hvordan du bruger hjemmesiden og for at kunne lave målrettet markedsføring. Tryk på "Ja til cookies!", hvis det er ok med dig. Læs mere i vores privatlivspolitik.