Status på bog 3 i serien om Agnethe Bohn – og fætteren Lars

Bog 3 om Agnethe (og Lars) er på vej.

Lige nu skriver jeg løs på den tredje bog i min serie af bornholmerkrimier. Som du kan se herunder, fylder den ret godt op på skrivebordet for tiden:

 

For nyligt rundede jeg en milepæl i skriveriet: Nemlig over 70.000 ord.

70.000 ord svarer nogenlunde til 155 A4-sider … eller som jeg hellere vil regne: Over 70% af en krimi.

Se selv, hvordan det ser ud i mit skriveprogram (det er altså på eget ansvar, hvis du smuglæser lidt af romanteksten også):

 

Hvornår kommer bornholmerkrimi nummer 3 så?

Desværre er det nok urealistisk, at jeg når at blive helt færdig, inden jeg går på barsel i begyndelsen af september. Jeg venter nemlig min første (krimi-)baby.

Men forhåbentlig når jeg at få et første udkast på plads. Alle 90.000 ord.

Det håber jeg.

Pt. bøvler jeg dog lige med en besværlig kidnapning; en katolsk præst, der ikke er samarbejdsvillig og noget polsk bureaukrati.

Men det kan løses!

Nåja, så bøvler jeg også med titlen … jeg kan afsløre, at arbejdstitlen lige nu er Jerntæppehavnen … men min grafiker-mand mener, at det er lidt vel langt. Og jeg er nok heller ikke heeeelt vild med det.

 

Vil du have besked, når nummer 3 udkommer?

Så snart jeg ved, hvornår bog 3 udkommer, skriver jeg om det til alle, der læser med på mit nyhedsbrev.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt, kan du gøre det her. Så er du sikker på at få besked (og måske også et godt tilbud på bogen i forsalg).

Og så må jeg hellere tilbage til skriveriet …

Vi bruger cookies for at holde styr på, hvordan du bruger hjemmesiden og for at kunne lave målrettet markedsføring. Tryk på "Ja til cookies!", hvis det er ok med dig. Læs mere i vores privatlivspolitik.