6000 solgte Granitgraven

Mere end 6.000 gange har en boghandler eller e-bogsbutik solgt min første krimi, Granitgraven.

Salgstal er selvfølgelig ikke det vigtigste for en forfatter, meeeen alligevel er jeg vildt glad for, at min første bog nu er solgt i mere end 6.000 eksemplarer.

Tak!

For uden dig og alle de andre læsere ville det ikke være sket.

Tænk, at 5.999 andre har tænkt, at Granitgraven var en bog, de lige skulle kigge nærmere på; have stående på deres reol eller e-bogslæser eller give i gave. Det er jeg meget taknemmelig for.

(Også selvom man i Danmark desværre hverken bliver millionær eller bare noget, der minder om, af at sælge over 6.000 bøger.)

Til gengæld kan man så lave sådan et fint klistermærke til at sætte på sin bog:

 

 

Da jeg udgav Granitgraven i foråret 2015, havde jeg fået trykt 1.000 eksemplarer. Det var vildt mange bøger – og ret overvældende, da en lastbil bakkede op foran mit hus og læssede denne her af:

 

 

Ikke alle 1.000 blev læsset af på Bornholm, nogle kom på fjernlager i Frederikshavn.

Men allerede inden jeg helt forstod, hvad der skete, så lager-beholdningen herhjemme sådan ud:

 

 

Nu (mere end 2 år efter udgivelsen) går det ikke helt så stærkt, men der ryger heldigvis stadig en del Granitgraven af sted hver uge.

Jeg skylder mine læsere en kæmpe tak.

Tak!

Vi bruger cookies for at holde styr på, hvordan du bruger hjemmesiden og for at kunne lave målrettet markedsføring. Tryk på "Ja til cookies!", hvis det er ok med dig. Læs mere i vores privatlivspolitik.